Ukrainian English German Polish

Таке рішення було прийняте під час спільних зборів, які були ініційовані студентським парламентом Первомайського політехнічного інституту НУК ім. ад. Макарова та відділом по роботі з молоддю й міжнародних програм. На зустріч прибули представники усіх функціонуючих у місті вищих навчальних закладів, коледжів та професійно – технічного ліцею. Усього було два десятки молодих людей.

 

{adselite}

Вони обговорили нагальні молодіжні питання, серед яких створення молодіжного центру стало ключовим. Студентство реально бажає змінити життя в місті на краще і відносить себе до рушійної сили, здатної на конкретні корисні справи.

При допомозі центру вони мріють відновити в місті кращі молодіжні традиції та започаткувати нові. Проекти стосуються практично усіх галузей – від соціально-економічної до освітянської та культурної – спортивної.

Свій перший спільний проект студенти налаштовані присвятити Дню народження Тараса Шевченка. Прийнято рішення долучитися до Всеукраїнського флеш-мобу, який пройде 9-го Березня біля пам’ятника Шевченка о 15.30. Спочатку молодь читатиме улюблені твори Шевченка, а о 16.00 разом з усією Україною декламуватиме поезію Кобзаря «Мені однаково».

 

Серед перших важливих подій також ініційована акція «Чистий Первомайськ» та «Молодь Первомайська за мир». Багато пропозицій звучало щодо спортивного життя та  дозвілля молоді. Словом, початок покладено. Сподіваємося, що молоді люди не розгублять свій запал, і на перспективу досягнуть своїх цілей.