Ukrainian English German Polish

Здавна відомо, що в Первомайську проживає творча й креативна молодь. І чи не найбільша її частина акумулюється саме в Первомайському коледжі та політехнічному інституті НУК ім. адмірала Макарова. Підтвердженням тому став ювілейний загальноміський фестиваль «Молодіжний зорепад», на якому студенти коледжу та вишу заявили про себе на повну силу.

{adselite} 

По-перше, двох найкращих студентів коледжу та інституту у навчанні було відзначено стипендією мера – це Олександра Гончарука з 451 –П групи та Тетяну Камінську з 52 –ЕП групи. По – друге, вишу було вручено  грант на вивчення чеської мови від Празької школи іноземних мов «Метрополь», що, безумовно, не може не радувати.

До речі, на заході були присутні обидва директори навчальних закладів – Тетяна Іванівна Костюкова та Сергій Михайлович Доценко. Вирізнилася наша студентська молодь й групою підтримки.

І щодо творчих номерів – то тут уже політехівці зуміли вкотре довести, що вони, без сумніву, найкращі. А представляли творчу студентську когорту Олександр Гончарук(451 –П група), Світлана Мельник(111 –ІК група), Анастасія Мойсей(281 –ЕП група), Артем Середа30- ІМ та хореографічний колектив «Діти адмірала Макарова», який створився на базі груп студентів першокурсників 10-І та 12-ЕП інституту.

Тож, заповзятості й творчості нашим студентам не позичати. Хочеться побажати і надалі їм залишатися таким ж креативними та ініціативними.