Ukrainian English German Polish

15 жовтня 2015 року в стінах Первомайського політехнічного інституту НУК імені адмірала Макарова, за сприяння  регіонального представництва ТОВ ВГК «Баланс – Клуб» у Миколаївській області відбулося чергове засідання Клубу бухгалтерів. Отримати найсвіжішу інформацію зібралися представники малого та середнього бізнесу, приватні підприємці міста Первомайська і Первомайського району, викладачі та студенти інституту і коледжу.

На засіданні була  представлена  актуальна та ексклюзивна інформація за такими питаннями:

1. Зміни нормативної бази бухгалтерського обліку та оподаткування з 01.10.2015р. і концепції зміни Податкового кодексу в 2016 році.

2.  Інвентаризація як метод контролю збереження активів підприємства.

3.  Середня заробітна плата: практичні приклади.

4.  Податок на додану вартість при експортно - імпортних операціях.

5.  Методики роботи з податковими документами в типових конфігураціях на платформі «1С: Підприємство 8» для дотримання порядку адміністрування ПДВ.

6.                Відповіді на запитання учасників семінару з проведення індексації заробітної плати та складання звітності за формою №1 ДФ.

Зрозуміти сутність цих питань допомогли лектори семінару: Белименко Марина Василівна – бухгалтер-експерт громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», Кивачук Тетяна Сергіївна – менеджер з розвитку ринку ТОВ «Баланс-Клуб» в Миколаївській області та Тоя Світлана Миронівна – представник компанії «1С: Україна».

Під час семінару виникло багато питань, які викликали бурхливу дискусію серед гостей та практикуючих бухгалтерів.

 

Студентам випала унікальна нагода поєднати теоретичні знання із практичними порадами високопрофесійних фахівців.