Ukrainian English German Polish

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В МКТ/МТНК на спеціальність 051 “Економіка”

Реєстрація осіб, які бажають взяти участь  у магістерському тесті навчальної компетентності (МТНК), триватиме з 27 червня до 18 липня включно. Її здійснюватимуть відбіркова комісія Первомайського навчально – наукового інституту кораблебудування імені адмірала Макарова.

Для реєстрації вступник  має надіслати на офіційну електронну адресу інституту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або на офіційну адресу відбіркової комісії інституту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  скановані копії (фотокопії), або принести особисто такі документи:

-        документ, що посвідчує особу;

-        облікова картка  платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

-        документ про освіту.

Представник відбіркової комісії перевіряє наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення, та реєструє на магістерський тест навчальної компетенції.

При онлайн реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа та реєстраційної картки  на електронну адресу або видано на руки, якщо учасник подавав документи на місці. У разі виявлення в екзаменаційному листку помилок вступник має звернутися до приймальної комісії.

В магістратуру на спеціальстість 131 “Прикладна механіка” здавати МТНК не потрібно!!! Потрібно тільки заява та мотиваційний лист, який подається через зареєстрований вступником електронний кабінет з 1 серпня на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/  і подає документи.

 Наша адреса: 55202, м. Первомайськ, Миколаївської області, вул. Одеська, 107, Відбіркова комісія – корпус ІІ, каб.68, тел.(05161) 7-52-74, моб. +38 (097) 087 72 25 / +38 (066) 589 68 25

 Інформація взята на офіційному сайті:

https://testportal.gov.ua/reyestratsiya-dlya-uchasti-v-mkt-mtnk/