Ukrainian English German Polish

Проведення Міжвузівської студентської  науково-практичної конференції «Молодь, освіта, наука-2022» є важливою традицією в житті Первомайського навчально-наукового інституту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

     Первомайський навчально-науковий  інститут  вкотре став  платформою для дискусій серед студентської молоді з надзвичайно актуальних питань техніко-технологічного, економічного розвитку України на шляху до Європейської інтеграції в складних умовах сьогодення.

    Основною метою конференції було визначено надання можливості здобувачам вищої освіти представити  результати досліджень, запропонувати власне бачення вирішення різнопланових проблем розвитку країни в умовах сьогодення. Представлені матеріали конференції свідчать про досягнення поставленої мети і завдань конференції.

    Висловлюємо подяку всім учасникам конференції та бажаємо успіхів у науковій роботі, творчої наснаги та невтомності в проведенні наукових досліджень і примноженні результатів студентської науки.

З повагою оргкомітет конференції

Переглянути матеріали