Ukrainian English German Polish

Студенти першого та третього курсу Первомайської філії НУК ім. адм. Макарова мали можливість стати учасниками правопросвітнього тренінгу «Знай свої трудові права», який відбувся 15 березня на базі молодіжного відділу філії.  Ініціаторами тренінгу виступила ГО «Асоціація громадських радників», яка по всій Україні залучила своїх тренерів- громадських радників  до проведення проєкту. До речі,  в Первомайську є п’ять громадських радників.

Молоді люди мали можливість заглибитися в питання трудових прав, розібратися в тонкощах пошуку роботи через різні агенції, почути про влаштування на роботу за кордоном та перевірити себе на правильність вибору професії. Також молоді люди зустрілися з директором центру зайнятості Вадимом Дудченком, почули фахові поради та мали можливість поставити питання.

На тренінг також завітали директор філії Сергій Доценко та декан інженерно- економічного факультету Ірина Жувагіна, які теж додали цінну інформацію для молодих людей  стосовно студентських прав у трудовому полі. Також молоді люди послухали умови  конкурсу , що проходить в рамках  правопросвітницького проєкту  «Я знаю свої трудові права». Окремі з них зголосилися взяти участь.

Наостанок зробили спільне фото за напрямками професій, висловили свої враження та полакомилися смаколиками.

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм

Бути в курсі студентського життя легко! Приєднуйся до Instagram-сторінки pfnuk_info