Ukrainian English German Polish

      Проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми розвитку регіонів: промислові і економічні аспекти» є важливою подією в житті Первомайської філії Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Університет є одним із провідних закладів вищої освіти України, який в цьому році відзначає своє 100-річчя.

     Первомайська філія вкотре стала  платформою для дискусій з надзвичайно актуальних питань, в обговоренні яких прийняла участь широка когорта науковців, дослідників, представників влади і бізнесу, студентської молоді. Цей захід став ще одним упевненим кроком до реалізації стратегічних завдань розвитку регіонів, кроком на великому і не простому шляху до євроінтеграції в складних умовах розвитку  України.

    Основною метою конференції було визначено надання можливості науковцям навчальних закладів, здобувачам вищої освіти, фахівцям-практикам продемонструвати результати досліджень, запропонувати власне бачення вирішення різнопланових проблем розвитку регіонів в умовах сьогодення. Відповідно до вимог Уряду щодо обмежень для посилення карантинних заходів проти поширення коронавірусу, конференція відбулася в он-лайн режимі. Представлені матеріали конференції свідчать про досягнення поставленої мети і завдань конференції.

    Висловлюємо подяку всім учасникам конференції та бажаємо успіхів у роботі, творчої наснаги та невтомності в проведенні наукових досліджень і примноженні результатів.

МАТЕРІАЛИ