Ukrainian English German Polish

В рамках реалізації культурно-просвітницького проекту "Європа - наш спільний дім" 16 жовтня в м.Катовіце у Вищій технічній школі, доцент кафедри Обліку і економічного аналізу,  к.е.н., Гавриленко Наталія Вікторівна  взяла участь у наступних  заходах:

  1. Науково-методичний семінар "Реформування системи освіти: досвід країн Європейського Союзу"
  2. Воркшоп "Метафоричні асоціативні картки в роботі психолога з цілепокладанням" (майстер-клас, іншими словами).

 Необхідною умовою активної участі в науково-методичному семінарі

«Реформування системи освіти: досвід країн Європейського Союзу» було написання наукової роботи із проблематики семінару (на прикладі довільно обраної країни Європейського Союзу) Учасницею семінару було досліджено досвід Великобританії.  За активну участь в роботі науково-методичного семінару,  Гавриленко Н. В.  було вручено сертифікат.

       Гавриленко Н.В., як учасник work shop, мала можливість ознайомитись з особливим інструментом роботи психолога - Метафоричними Асоціативними картами (МАК), опанувати основи продуктивного цілепокладання на найближче майбутнє та отримати сертифікат учасника. 16-17 жовтня 2019 року Гавриленко Н. В. відвідала Вищу школу економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі (Словаччина) з метою участі у 2-ій Міжнародній науковій конференції, яка організована спільно з Бердянським державним педагогічним університетом, Донбаським державним педагогічним університетом, Інститутом дослідження просторового розвитку, Вищою технічною школою в Катовіце, Національним університетом цивільного захисту України та Одеським національним політехнічним університетом.  Гавриленко Н.В., як учасник конференції мала можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду на пленарному засіданні, а також взяла участь в дискусіях. 


Окрім цього, Наталя Вікторівна була запрошена організаторами в якості модератора конференції, з чим успішно впоралася. Результати досліджень будуть опубліковані у рецензованому збірнику матеріалів конференції вже в листопаді (електронна версія). І в підтвердження участі, також було отримано сертифікат.