Ukrainian English German Polish

В Первомайській політехніці в цьому році підготовлено 185 бакалаврів та 100 магістрів. Всі випускники отримали дипломи ПФ НУК ім. адмірала Макарова. Серед літніх бакалаврів 7 випускників отримали дипломи з відзнакою, а саме Сергій Глущенко, Ярослав Білоус, Олексій Замарайкін, Олексій Ямпольський, Артем Буханець, Тетяна Гайденко і Анастасія Ширяєва.

Під час урочистостей були відзначені кращі науковці закладу – декан Ірина Жувагіна та випускник Олексій Замарайкін. Високо була оцінена і робота викладачів вишу, грамотами за наукову та викладацьку діяльність були відзначені Марія  Сотер,  Алла Лисих та Вікторія Галісевич.

Випуск проходив на головній сцені міста. Серед почесних гостей були присутні ректор університету Євген Трушляков з двома проректорами Сергієм Слободяним та Олегом Дубинським, міський голова Людмила Дромашко, голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк та помічник народного депутата Вадима Підберезняка.

З першим вітальним словом до випускників звернувся директор філії Сергій Доценко, який відзначив високий рівень підготовки випускників вишу. Цього дня також звучали вітальні слова на адресу директора, який відзначав свій ювілейний День народження.

Традиційно випускники в кінці урочистостей поклялися  не зганьбити високе звання студента Первомайської політехніки.

Захід пройшов в теплій атмосфері та на високому рівні!

 

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм