Ukrainian English German Polish

Завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та БЖД Первомайської філії НУК імені адмірала Макарова к.і.н. Букіна Тетяна Вікторівна на базі Економічного Університету у Кракові, Польща, здійснила навчання в рамках програми «Європейської ліги професійного розвитку».

 Основним завданням було ― підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки студентів, опанування новітніми методами, набуття досвіду впровадження  науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну і розширення наукових контактів.

Навчання тривало у період з 04 по 22 лютого 2019 р. Це були семінари, лекції, тестування. В ході стажування була проведена польсько-українська міжнародна науково-практична конференція «Інтернаціоналізація освіти, як виклик для вищих навчальних закладів: українська та польська перспективи». Кожен учасник презентував власний проект, де визначили основні чинники, що впливають на стратегію вищих навчальних закладів України та Польщі щодо інтернаціоналізації освіти.

За результатами підвищення кваліфікації Букіна Т.В. отримала відповідний сертифікат та сертифікат учасника міжнародної конференції.