Ukrainian English German Polish

Уперше на теренах Первомайської філії пройшов творчий конкурс під назвою «Коса моя - краса моя». Ініціаторами дійства виступив студпарламент та відділ по роботі з молоддю Первомайської філії НУК ім. ад. Макарова. Як стверджують організатори, такий незвичний для інженерів та економістів захід був проведений з метою популяризації студентської зачіски - коси. Окрім усього, гарна зачіска – ознака елегантності, стильності та, безумовно, успішності. 


На захід завітали директор філії Сергій Доценко, декан Ірина Жувагіна, завідувачки кафедр «Обліку та економічного аналізу», «Економіки та підприємництва», викладачі та експертка мистецької справи Жанна Арнаут. 

Всього в конкурсі взяли участь чотири конкурсантки – три студентки кафедри «Обліку та економічного аналізу» Тетяна Будна, Оксана Нікітіна, Діана Крилова та студентка четвертого курсу коледжу Анастасія Гончаренко.
Кожна конкурсантка самостійно обирала модель та стиль зачіски. Поки учасниці творили плетені дива, ведучі Олександр Роман та Анастасія Шелестенко провели також тематичну вікторину. 


За результатами конкурсу перше місце посіла зачіска, виконана студенткою Тетяною Будною. Всі конкурсантки отримали призи від української фірми «Чойс». Не залишилися без подарунків і моделі.
Загалом, захід пройшов в теплій та дружній атмосфері.

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм