Ukrainian English German Polish

Свою 342 –річницю місто Первомайськ зустрічало масою різноманітних традиційних заходів та кількома нововведеннями, серед яких відкриття інклюзивного центру та рок-фестиваль. Активну участь у святкових  подіях взяло й студентство  ПФ НУК ім. ад. Макарова, очолювані директором та деканом філії Сергієм Михайловичем Доценком та Іриною Олександрівною Жувагіною.

 Вони прийшли підтримати учасників фестивалю «Пісенна моя Україна», який, до речі, шість років тому народився на теренах Первомайської філії й гостинно зустрічали студентів Полтавської аграрної академії. Уже вдруге «Маланка» – пісенний колектив із Полтави під керівництвом Юлії Глущенко бере участь у Первомайському  фестивалі. І вдруге студентство Первомайська зустрічає своїх колег. В цьому році полтавчан супроводжував сам директор філії Сергій Михайлович Доценко. Полтавські «аграрники» залишилися задоволеними прийомом та умовами проживання в гуртожитку й тепер очікують на зворотній зв'язок з нашим студентством.

Також студенти філії взяли участь у фестивалі борщу, в якому  в цьому році між собою змагалися дві команди – від влади та молоді.

Загалом, заходів до дня міста в цьому році було немало. Серед пам’ятних для наших студентів залишився вечірній концерт на стадіоні та  рок-фестиваль.  

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм