Ukrainian English German Polish

Подяка

Слухачі комп’ютерних курсів університету третього віку, що проходять навчання при Первомайському коледжі та політехнічному інституті НУК ім. ад. Макарова,висловлюють щиру подяку усім, хто причетний до ідеї створення таких послуг для пенсіонерів.

Ми щиро дякуємо усім, хто створив для нас умови для навчання та надав фінансування. Дякуємо мерії за фінансування та уміння підключити усі служби для створення комфортних умов. Управлінню соціального захисту та безпосередньо Ользі Анатоліївні Колісніченко за організацію та душевний підхід до цього питання, за уміння знаходити потрібних людей, справжніх професіоналів своєї справи. Керівництву Первомайського політехнічного інституту Сергію Михайловичу Доценко за надану можливість проходити навчання у гарно обладнаному комп’ютерному класі, за технічні й практичні можливості, за прекрасних викладачів, які навчили нас не лише користуватися комп’ютером, а й працювати в окремих програмах.

Особлива подяка нашій Наталії Леонідівні, яка доклала максимум зусиль, щоб ми розумілися на головних принципах користування ПК, за її високий професіоналізм та уміння розуміти нас, людей похилого віку. Дякуємо також  Коцюбинській Вікторії та фахівцям-компʼютерникам, які весь період навчання були поруч з нами.

Щира подяка і помічнику викладачів Валерію Івановичу, який завжди був готовий прийти на допомогу.

Бажаємо усім міцного здоров’я, натхнення та терпіння. Ви робите велику справу! Хай Бог посилає усім Вам мир та достаток.

З повагою актив групи слухачів курсів