Ukrainian English German Polish

До ювілею Первомайського коледжу, в рамках проведення Тижня циклової комісії «Економіки та бухгалтерського обліку» 25 квітня був проведений  конкурс між групами спеціальностей «Економіка підприємства» та «Бухгалтерський облік», а темою душевної бесіди була: «Коледж у моєму житті!»

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. У них поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості, визріває перше кохання, та обирається подальший життєвий шлях. Зі студентської лави починається тривалий і наполегливий шлях пошуків, стверджень і досягнень у дорослому житті. Зі студентства формується українська національна еліта. Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки.    

Саме ці думки відобразили у своїх виступах студенти.

Для оцінювання конкурсних робіт були запрошені викладачі української мови та літератури,  майстрині слова та думки:  Алла Миколаївна Капацина, Коритна Світлана Олександрівна, Тітомир Валентина Степанівна та Адабір Алла Анатоліївна.


Журі було дуже складно визначити переможців конкурсу, адже всі учасники відповідали критеріям оцінки: вміст тексту, акторська майстерність, виразність і чіткість мови (логічні наголоси, інтонація, темп, тембр, емоційно-експресивна забарвленість виступу), а також загальна культура та створена атмосфера. Переможцем обрали групу 381-БО.

Всі виступи були дуже емоційні, дехто із гостей альтанки навіть розчулився, на обличчі з’явилися сльози, сльози щастя та гордості за наших студентів.

Наш літературний конкурс «Коледж у моєму житті» видався на славу!!!

Рідному коледжу хочеться побажати довгих років процвітання та студентів, які стануть гордістю свого навчального закладу!